Μαγικό Πάρκο Cablenet-Αγλαντζιάς

Ένα ιδανικό Χριστουγεννιάτικο προορισμό για μικρούς και μεγάλους θα δημιουργήσουν και φέτος ο Δήμος Αγλαντζιάς μαζί με την Cablenet, αφού το Πάρκο Σπύρος Κυπριανού θα φορέσει τα γιορτινά του, και από τις 15 μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου 2022, θα μετατραπεί σε «Μαγικό Πάρκο Cablenet-Αγλαντζιάς».

Στη σημερινή Διάσκεψη Τύπου, παρουσιάστηκε το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων και των ποικίλων άλλων δράσεων που θα λάβουν χώρα, στο πλαίσιο του «Μαγικού Πάρκου».

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Κωνσταντίνου, ανέφερε, μεταξύ άλλων: “… Τα τελευταία δύο χρόνια, λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων, στερηθήκαμε πολλά ως κοινωνία…  θεωρήσαμε υποχρέωση μας να δώσουμε πίσω στα παιδιά ειδικά, λίγη από τη χαρά που στερήθηκαν… Φέτος είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την Cablenet για τη διαμόρφωση του «Μαγικού Πάρκου Cablenet – Αγλαντζιάς»…  Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο «Μαγικό Πάρκο», είναι πλούσιο με συναυλίες, standup comedy, ανάγνωση παραμυθιών, δώρα και παιχνίδια, θέατρο και φυσικά τον Άγιο Βασίλη… Με την Cablenet δεν φοράμε απλώς το ίδιο χρώμα, το μοβ, αλλά φαίνεται ότι μας καθοδηγεί το ίδιο μότο αφού και εμείς εργαζόμαστε καθημερινά για μια καλύτερη ζωή για τους δημότες μας…».

Τέλος, έκανε αναφορά στη συνεργασία του Δήμου με την Εταιρεία Cyprus Public Transport για τη «Διαδραστική Γιορτινή Διαδρομή με το Χριστουγεννιάτικο Λεωφορείο» όπου «το χριστουγεννιάτικο λεωφορείο» της Εταιρείας θα πραγματοποιεί δύο ειδικές διαδρομές (από 16 μέχρι 30/12) με δραστηριότητες εντός του λεωφορείου όπως: ταχυδακτυλουργό, μουσική, τραγούδι, ανάγνωση παραμυθιού και παιχνίδια. Η πρωτοποριακή και ευχάριστη αυτή βόλτα θα έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγλαντζιας και στη σελίδα του Δήμου στο Facebook.

Τα Εγκαίνια και την Τελετή Φωταγώγησης θα τελέσει η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα.

Μέγας Χορηγός του «Μαγικού Πάρκου» είναι η Cablenet.  Χορηγός επικοινωνίας είναι ο Mix FM.


Σας επισυνάπτεται το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων, στο πλαίσιο του Μαγικού Πάρκου Cablenet-Αγλαντζιάς, που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου, στο Πάρκο Σπύρος Κυπριανού.

Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε στο Μαγικό μας Πάρκο