ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΡΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ

Ο Δήμος Αγλαντζιάς, σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου με ισχύ από
10 – 31 Μαΐου 2021,  ενημερώνει ότι οι ουσιώδεις υπηρεσίες του Δήμου λειτουργούν κανονικά, διασφαλίζοντας την ομαλή εξυπηρέτηση των δημοτών.

Μέχρι τις 31 Μαΐου 2021 θα ισχύουν τα ακόλουθα:

  1. Οι εξωτερικές επισκέψεις στα Γραφεία του Δήμου να αποφεύγονται. Η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται μόνο για επείγοντα περιστατικά στα οποία απαιτείται φυσική παρουσία και μόνο κατόπιν διευθέτησης ραντεβού, τα οποία θα διευθετούνται με επικοινωνία στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου τηλ. 77778100 ή ηλεκτρονικά [email protected]
  2. Το Ταμείο του Δήμου, θα εξυπηρετεί το κοινό, χωρίς διευθέτηση ραντεβού. Ωστόσο, προτρέπεται το κοινό, να προβαίνει σε εξόφληση λογαριασμών ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου www.aglantzia.org.cy.
  3. Το πρατήριο της «Αίγλης» στην οδό Μάρκου Δράκου 24 δεν θα εξυπηρετεί το κοινό.
  4. Η Δημοτική Βιβλιοθήκη θα εξυπηρετεί το κοινό μετά από διευθέτηση ραντεβού, τηλ. 22462143 ή ηλεκτρονικά [email protected].
  5. Tο Δημοτικό Κολυμβητήριο λειτουργεί για σκοπούς άθλησης, μόνο, στη βάση του ισχύοντος Πρωτοκόλλου.
  6. Πολιτικοί Γάμοι τελούνται με την παρουσία τεσσάρων ατόμων μόνο.
  7. Για υποβολή αιτήσεων για έκδοση αδειών οικοδομής, διαίρεσης γης, διαίρεσης οικοδομών και πιστοποιητικών έγκρισης, καθώς και άλλης αλληλογραφίας, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να τοποθετούν τα σχετικά έγγραφα σε κλειστούς φακέλους στο κιβώτιο που βρίσκεται στην είσοδο των Γραφείων του Δήμου. Η επί τόπου εξέταση αιτήσεων για έκδοση πιστοποιητικών τελικής έγκρισης αναστέλλεται κατά τη διάρκεια της ισχύος των μέτρων.
  8. Παραμένει η αναστολή λειτουργίας παιδότοπων μέχρι και τις 16 Μαΐου 2021. Από τις 17 Μαΐου 2021 επιτρέπεται η λειτουργία των παιδότοπων στη βάση Πρωτοκόλλου.

Καλείται το κοινό να λειτουργεί με υψηλό αίσθημα ευθύνης, τα τηρεί τα μέτρα προστασίας και να ακολουθεί τις οδηγίες και τις αποφάσεις του Κράτους, ώστε με υπομονή και ψυχραιμία να ξεπεράσουμε όσο το δυνατό πιο σύντομα τη δοκιμασία αυτή.