Καρναβάλι Αγλαντζιάς – Φωτογραφικό Υλικό

Ακόμη μια χρονιά αποκριών έφτασε στο τέλος της με το Δήμο Αγλαντζιάς να κερδίζει τις εντυπώσεις και να σημειώνει μεγάλη επιτυχία!

Η έναρξη της διασκέδασης έγινε στη Λεωφόρο Κερύνειας τη Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου.  Στο χώρο στάθμευσης απέναντι από την εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα αρκετός κόσμος παρευρέθηκε για να διασκεδάσει με την εναλλακτική ψυχαγωγία που του πρόσφερε ο Δήμος Αγλαντζιάς. Το συγκρότημα RUMBA Αttack και ο DJ ήταν μεταξύ αυτών που ανέβασαν την αδρεναλίνη, ενώ η ομάδα Drumble Beats έδωσε άλλη νότα στην όμορφη βραδιά υπό τον ήχο των κρουστών τους.  Από τη βραδιά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η χορωδία του Δήμου Αγλαντζιάς, η οποία με τα κανταδόρικα ελληνικά τραγούδια της έδωσε άλλη αίσθηση στη βραδιά.  Επιπλέον, στο πάρτι διάφορες σχολές χορού ήταν εκεί, παρασύροντας τους θαμώνες σε χορευτικούς ρυθμούς.

Αποκορύφωση των εκδηλώσεων αποτέλεσε το καθιερωμένο, πλέον, Καρναβάλι της πρωτεύουσας, την Κυριακή 6 Μαρτίου.  Για έκτη συνεχόμενη χρονιά υπήρξε ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα, ενώ σύμμαχος για την επιτυχία του καρναβαλιού ήταν και ο ηλιόλουστος καιρός.

Η καλή διάθεση επικράτησε στο χώρο της παρέλασης όπως επίσης, χαρούμενες νότες, παιδικά γέλια, μικροί μασκαράδες, ήρωες κινουμένων σχεδίων, κλασικές φιγούρες, ζόμπι, παιδιά των λουλουδιών… Η χιουμοριστική επικαιρότητα, από την άλλη, βρέθηκε στο επίκεντρο των θεματικών μεταμφιέσεων της παρέλασης, αφού το εκμεταλλεύτηκαν αρκετά καλά μικροί και μεγάλοι! Αυτό ήταν το σκηνικό που επικράτησε στη λεωφόρο Κυρηνείας, στην Αγλαντζιά.

Η συμμετοχή τόσο των καρναβαλιστών όσο και των θεατών ήταν αρκετά μεγάλη, συνεπώς και το γλέντι ακόμη μεγαλύτερο.  Ογδόντα δυο ομάδες με εφτά και πλέον χιλιάδες καρναβαλιστές παρέλασαν. Ο αριθμός αυτός αποτέλεσε την πιο μαζική συμμετοχή που είχε η καρναβαλίστικη παρέλαση της πρωτεύουσας!

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αποτελούν την καλύτερη απόδειξη!