Δελτίο Τύπου: Καρναβάλι Αγλαντζιάς 2016 Παρέλαση και Τσικνοπέμπτη

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Δελτίο Τύπου
Καρναβάλι Αγλαντζιάς 2016
Παρέλαση και Τσικνοπέμπτη

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αγλαντζιάς αρχίζουν τη Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου 2016 με μια διασκεδαστική βραδιά για όλους.  Νεαροί και μεγάλοι καλούνται να κοπιάσουν από τις 18:00 μέχρι τις 22:00 στο χώρο στάθμευσης απέναντι από την εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα στη Λεωφόρο Κερύνειας.  Λίγο πριν την έναρξη των νηστειών ο Δήμος Αγλαντζιάς διοργανώνει μια βραδιά με πλούσια διασκέδαση που θα περιλαμβάνει φαγητό και ποτό, ζωντανή μουσική και χορό.  Το συγκρότημα RUMBA Αttack και ο DJ πρόκειται να ανεβάσουν την αδρεναλίνη, ενώ η ομάδα Drumble Beats θα δώσει άλλη νότα στην όμορφη βραδιά υπό των ήχων των κρουστών τους.  Η χορωδία του Δήμου της Αγλαντζιάς θα συμμετάσχει στην εκδήλωση με κανταδόρικα ελληνικά τραγούδια.  Διάφορες σχολές χορού θα παρευρίσκονται επίσης στο πάρτι, συνεπαίρνοντας το πλήθος στους ρυθμούς του χορού.

Συνέχεια των εκδηλώσεων είναι το καθιερωμένο έθιμο του Καρναβαλιού που αγαπήθηκε από τη Λευκωσία θα γίνει και φέτος την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 στη Λεωφόρο Κερύνειας στις 11:30 το πρωί.  Αφετηρία της παρέλασης είναι η συμβολή της Λεωφόρου Κερύνειας με την οδό Θεσσαλονίκης και ο τερματισμός της το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Αναμένεται ατελείωτο κέφι, αφού χιλιάδες καρναβαλιστές, πεζοί και σε άρματα, θα παρελάσουν στο Καρναβάλι της Αγλαντζιάς.  Η συμμετοχή είναι πάντοτε δωρεάν. Η φετινή παρουσία των καρναβαλιστών έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενη χρονιά, αφού οι συμμετοχές έχουν φτάσει στις επτά χιλιάδες.  Η ενεργός συμμετοχή νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων, σχολών μουσικής και χορού, καθώς και μεμονωμένων συνόλων απ’ όλη τη Λευκωσία αποτελούν την εγγύηση για μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας. Χιλιάδες κόσμου θα παρευρεθεί για να διασκεδάσει στο πολυαναμενόμενο Καρναβάλι της Αγλαντζιάς.  Σημαντική συμβολή για την πετυχημένη παρέλαση αποτελεί και η φιλοξενία των δημοτών της Αγλαντζιάς.

Ραντεβού λοιπόν στις 6 Μαρτίου φορώντας την καλύτερη μας διάθεση, για να γελάσουμε, να χορέψουμε και να ζήσουμε το πιο ξέφρενο Καρναβάλι…Γιατί Αγλαντζιά σημαίνει γλέντι!

carnival_aglantzia_2016

Χάρτης – Καρναβάλι Αγλαντζιάς 2016

aglantzia_carnival_2016