Εκστρατεία καθαριότητας στο Δήμο μας Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Ο Δήμος Αγλαντζιάς μέσα στα πλαίσια της παγκόσμια εκστρατεία καθαριότητας Lets do it Cyprus οργανώνει καθαρισμό της λίμνης και του Εθνικού Πάρκου Αθαλάσσης, την Κυριακή 29 Απριλίου, 2018 στις 10:00 π.μ..

Στόχος της εκστρατείας και στόχος δικός μας είναι να αναδείξουμε το ρόλο και την ευθύνη που όλοι μας έχουμε, ώστε ο Δήμος μας να παραμείνει ένας από τους πιο καθαρούς Δήμους στην Κύπρο. Το δικό μας ενδιαφέρον, η κινητοποίηση όλων μας και η εθελοντική μας προσφορά σε αυτή τη συμβολική προσπάθεια μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για ακόμα μεγαλύτερες κοινές προσπάθειες στα θέματα της βελτίωσης της ποιότητας ζωής στο Δήμο μας.

Σημείο συνάντησης για την έναρξη της εκστρατείας είναι χώρος εντός του Εθνικού Πάρκου Αθαλάσσας στην Αγλαντζιά. Μικροί και μεγάλοι να είμαστε όλοι εκεί γιατί, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι

Η ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

Ας δώσουμε πρώτοι το παράδειγμα.

 

Δήμος Αγλαντζιάς

5 Μαρτίου 2018

 

Σημείωση:

  1. Στην περιοχή που θα γίνει η εκστρατεία καθαριότητας θα υπάρχουν εθελοντές και συνεργεία του Δήμου προς καθοδήγηση. Θα διατίθενται γάντια και σακούλες.
  2. Συστήνεται όπως προσέλθετε με αθλητικά παπούτσια και καπελάκι.

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου στο τηλέφωνο 22462059 κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.