Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού – 5 Δεκεμβρίου – Κάνετε μια καλή πράξη για τη γειτονιά σας

Κάνετε μια καλή πράξη για τη γειτονιά σας:
«Συν Αθηνά και χείρα κίνει». Η καθαριότητα, η ασφάλεια και μια σειρά άλλων υπηρεσιών είναι φυσικά υποχρέωση της πολιτείας και του Δήμου. Δεν σημαίνει όμως ότι οι πολίτες δεν έχουν ρόλο να παίξουν! Στο Δήμο Αγλαντζιάς καλωσορίζουμε τη βοήθειά σας σε μια σειρά από μικρές ανάγκες της πόλης. Με μικρές πράξεις μπορείτε να αλλάξετε την καθημερινότητα της γειτονιάς σας ξεκινώντας από τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στις 5 Δεκεμβρίου.

Περιποιηθείτε τα δέντρα μας:
Έχετε δέντρα έξω από το σπίτι σας και ξέρετε από κηπουρική; Ευκαιρία να κάνετε μια καλή πράξη για τη γειτονιά σας. Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, περιποιούμαστε τα δέντρα στο πεζοδρόμιο. Κλάδεμα, ξεχορτάριασμα, καθαρισμός των παρτεριών κλπ. Έτσι, και φροντίζουμε την ανάπτυξή τους αλλά και διευκολύνουμε την προσπέλαση των συμπολιτών μας.

Γίνετε συντονιστές της γειτονιάς σας:
Θέλετε να συμμετάσχετε στην τήρηση της ασφάλειας στη γειτονιά σας; Μπορείτε να βοηθήσετε τους αστυνομικούς της γειτονιάς σας και να γίνετε παρατηρητές και συντονιστές. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου ή στο τηλέφωνο 22-462233 ή στο [email protected]