Δελτίο Τύπου – Σε πλήρη εξέλιξη ο καθαρισμός δρόμων, πεζοδρομίων, πάρκων, κενών οικοπέδων από αγριόχορτα στο Δήμο Αγλαντζιάς

Ο Δήμος Αγλαντζιάς ανακοινώνει ότι οι εκστρατείες καθαριότητας του Δήμου από την ξηρή βλάστηση οι οποίες ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2019, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Τα συνεργεία του Δήμου συνεπικουρούμενα και από ιδιώτες εργολάβους, προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς στην καθαριότητα των πάρκων, πεζοδρομίων και των κενών οικοπέδων που βρίσκονται στην Αγλαντζιά.

Οι έντονες βροχοπτώσεις του περασμένου χειμώνα αλλά και η αλλαγή στη διαχείριση των πράσινων αποβλήτων (κλείσιμο Κοτσιάτη), δημιουργούν προβλήματα στην προσπάθεια η οποία όμως υλοποιείται σε μεγάλο βαθμό.

Ο Δήμος Αγλαντζιάς αντικρίζει με κατανόηση τους προβληματισμούς των δημοτών για την κατάσταση που δημιουργείται από την ύπαρξη της έντονης ξηρής βλάστησης και διαβεβαιώνει ότι κάνει το καλύτερο που μπορεί.

Κάνουμε έκκληση στους δημότες να επιδείξουν την δέουσα κατανόηση αλλά και να ενημερώνουν τον Δήμο για τυχόν προβλήματα στην περιοχή τους.  Τα προβλήματα ιεραρχούνται και ο Δήμος επεμβαίνει σύμφωνα με τις δυνατότητες του.