Δελτίο Τύπου: Έργα αναβάθμισης Λεωφόρων Λάρνακος-Αγλαντζιάς Συνάντηση Δήμου Αγλαντζιάς με Υπηρεσία των Δημόσιων Έργων και τον Εργολάβο

Σε ευρεία σύσκεψη που έγινε στις  3 Νοεμβρίου 2016, αντιπροσωπεία του Δήμου Αγλαντζιάς υπό το Δήμαρχο Αγλαντζιάς Κώστα Κόρτα και υπηρεσιακούς του Δήμου, τη Διευθύντρια των Δημοσίων Έργων κα Χρυστάλλα Μαλλούππα και υπηρεσιακούς του τμήματος της και τον εργολάβο του έργου Κώστα Δράκο, συζητήθηκαν η πρόοδος των εργασιών και τα διάφορα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς μετέφερε την έντονη διαμαρτυρία του για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στις φάσεις του έργου καθώς και την ταλαιπωρία που αυτές προκαλούν στους επιχειρηματίες, στους δημότες και στους χρήστες του δρόμου.

Τόσο τα Δημόσια Έργα όσο και ο εργολάβος του έργου, διαβεβαίωσαν τον Δήμο ότι θα γίνει προσπάθεια επιτάχυνσης των εργασιών και περιορισμού της ταλαιπωρίας.  Δεσμεύτηκαν ιδιαίτερα ότι εντός του μηνός Νοεμβρίου, το βόρειο τμήμα της Λεωφόρου από το Τριγωνάκι μέχρι το Πανεπιστήμιο Κύπρου, θα δοθεί στην κυκλοφορία.

Συζητήθηκαν επίσης τα προβλήματα που προκύπτουν από τη διοχέτευση των όμβριων υδάτων καθώς και για τη φύτευση και άρδευση των χώρων πρασίνου που προκύπτουν.

Ο Δήμος Αγλαντζιάς θέλει να ευχαριστήσει τη Διευθύντρια των Δημοσίων Έργων και τον εργολάβο που αφουγκράστηκαν τις ανησυχίες του Δήμου και των δημοτών και για το εποικοδομητικό πνεύμα που έδειξαν στη συνάντηση και αναμένει την υλοποίηση των συμφωνηθέντων.