Μήνυμα Δημάρχου 

Η νέα χρονιά αποτελεί για την Αγλαντζιά μας ένα νέο, ελπιδοφόρο ξεκίνημα.

Ένα ξεκίνημα που χαρακτηρίζεται από διαφάνεια, αξιοκρατία και πάνω από όλα ενότητα. Με ένα ανανεωμένο δημοτικό συμβούλιο και το φιλότιμο εργατικό δυναμικό μας, ο Δήμος Αγλαντζιάς θα εργαστεί με επιμέλεια για να ανταποκριθεί στις επιταγές της βούλησης των πολιτών. Η όποια προσπάθεια πρέπει να είναι συλλογική.

Οι βασικοί μας προγραμματικοί άξονες είναι :

  1. Η βελτίωση της καθημερινότητας στην πόλη και της εξυπηρέτησης στον Δήμο,
  2. Η ουσιαστική βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του δημότη με έργα πνοής και 3. Η δημιουργία βιώσιμης οικονομικής προοπτικής για την Αγλαντζιά.

Στόχος μας παραμένει η αποτελεσματικότητα και η ανταποδοτικότητα: να έχει ο δημότης την αίσθηση ότι απολαμβάνει αξιόπιστες και σύγχρονες υπηρεσίες, δίκαιες σε σχέση με τις εισφορές του.

Παράλληλα, σταδιακά κτίζουμε μια διαρκή, ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και ενημέρωσης με τους πολίτες, τόσο με τη δημοτική υπηρεσία αλλά και με εμένα προσωπικά.

Με σοβαρότητα, αξιοποίηση των μεγάλων δυνατοτήτων του Δήμου μας και σκληρή δουλειά μπορούμε να οργανώσουμε την Αγλαντζιά σε νέες βάσεις, σε ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό Δήμο, αντάξιο των προσδοκιών των πολιτών μας.

 

Ξεκινάμε!

 

Φιλικά,

Χαράλαμπος Πετρίδης,

Δήμαρχος