Ανακοίνωση προς Πλανοδιοπώλες Αποκριάτικης Παρέλασης 2018

Ο Δήμος Αγλαντζιάς διοργανώνει την 8η Αποκριάτικη Παρέλαση, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, στη Λεωφόρο Κερύνειας, στις 12:00.

Η πλανοδιοπώληση θα επιτρέπεται μόνο σε προκαθορισμένους χώρους, εκτός του δρόμου και του πεζοδρομίου, ξεκινώντας από την τελευταία οικοδομή επί της Λεωφ. Κερύνειας, μετά τη συμβολή της  με την οδό Λεύκωνος και μέχρι την είσοδο της ΜΜΑΔ.

Η Άδεια Πλανοδιοπώλησης ανέρχεται στα 40 ευρώ ανά υποστατικό (τραπεζάκι, αυτοκίνητο, κτλ.) και θα εκδίδεται επί τόπου με επίσκεψη Λειτουργού του Δήμου στον κάθε πλανοδιοπώλη ξεχωριστά, πριν και κατά την διάρκεια της παρέλασης. Όσοι πλανοδιοπώλες ενδιαφέρονται να εξασφαλίσουν νωρίτερα τη σχετική άδεια πλανοδιοπώλησης  μπορούν να αποτείνονται στα γραφεία του Δήμου από την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλέφωνα επικοινωνίας 22462233 – 22462059).

Όσοι πλανοδιοπώλες δεν συμμορφωθούν με τις πιο πάνω οδηγίες θα καταγγέλλονται με εξώδικο πρόστιμο €85.

Μετά από οδηγίες του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας “Απαγορεύεται να διατίθενται προς πώληση συσκευές αερολυμάτων (Sprays) που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή αφρών, νιφάδων, σερπαντίνων κτλ., που ταξινομούνται ως “πολύ εύφλεκτες” και κατά συνέπεια φέρουν στη συσκευασία τους το σύμβολο της φλόγας.”

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ