ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ COVID 19

Ο Δήμος Αγλαντζιάς, σε συνέχεια των μέτρων που έχουν εξαγγελθεί στις 8 Ιανουαρίου 2021, με σχετικό Διάταγμα του Υπουργού Υγείας,  ενημερώνει ότι οι ουσιώδεις υπηρεσίες του Δήμου λειτουργούν κανονικά, διασφαλίζοντας την ομαλή εξυπηρέτηση των δημοτών.

Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2021 θα ισχύουν τα ακόλουθα:

  1. Οι εξωτερικές επισκέψεις στα Γραφεία του Δήμου να αποφεύγονται. Η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται μόνο για επείγοντα περιστατικά στα οποία απαιτείται φυσική παρουσία και μόνο κατόπιν διευθέτησης ραντεβού, τα οποία θα διευθετούνται με επικοινωνία στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου τηλ. 77778100 ή ηλεκτρονικά [email protected]
  2. Το Ταμείο του Δήμου θα συνεχίσει να εξυπηρετεί κοινό στα πλαίσια των μέτρων αλλά προτρέπεται το κοινό να προβαίνει σε εξόφληση λογαριασμών ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου www.aglantzia.org.cy. Πέραν τούτου, αν οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξοφλήσει οποιαδήποτε οφειλή προς το Δήμο χωρίς τιμολόγιο θα πρέπει να επικοινωνήσει με την αρμόδια Υπηρεσία για τις λεπτομέρειες.
  3. Το πρατήριο της «Αίγλης» στην οδό Μάρκου Δράκου 24 θα συνεχίσει να εξυπηρετεί το κοινό.
  4. Όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δήμου αναβάλλονται μέχρι τις 31/1/2021.
  5. Η Δημοτική Βιβλιοθήκη, το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, το Δημοτικό Κολυμβητήριο, τα Κέντρα Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 31/1/2021.
  6. Πολιτικοί Γάμοι τελούνται με την παρουσία τεσσάρων ατόμων μόνο.
  7. Για υποβολή αιτήσεων για έκδοση αδειών οικοδομής, διαίρεσης γης, διαίρεσης οικοδομών και πιστοποιητικών έγκρισης, καθώς και άλλης αλληλογραφίας, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να τοποθετούν τα σχετικά έγγραφα σε κλειστούς φακέλους στο κιβώτιο που βρίσκεται στην είσοδο των Γραφείων του Δήμου. Η επί τόπου εξέταση αιτήσεων για έκδοση πιστοποιητικών τελικής έγκρισης αναστέλλεται κατά τη διάρκεια της ισχύος των μέτρων.
  8. Επιτρέπεται η χρήση πάρκων για περπάτημα, πεζόδρομων, ποδηλατόδρομων στα πλαίσια των διαταγμάτων που βρίσκονται σε ισχύ.

Καλείται το κοινό να λειτουργεί με υψηλό αίσθημα ευθύνης, τα τηρεί τα μέτρα προστασίας και να ακολουθεί τις οδηγίες και τις αποφάσεις του Κράτους, ώστε με υπομονή και ψυχραιμία να ξεπεράσουμε όσο το δυνατό πιο σύντομα τη δοκιμασία αυτή.