Δελτίο Τύπου: Φιλανθρωπική εκδήλωση Συμβουλίου Γυναικών Αγλαντζιάς

Το Συμβούλιο Γυναικών Αγλαντζιάς διοργανώνει την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, 2016 στις 4 το απόγευμα Φιλανθρωπική Εκδήλωση-Επίδειξη Μόδας των καταστημάτων Louise.  Συμμετέχουν, Shoe box και Fairytale. Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία με τη χορηγία των Dessange Paris, Stella Italou make up team και 26graphicdesign.  Χορηγοί επικοινωνίας είναι η Εφημερίδα «σημερινή» και το Περιοδικό «ΟΚ».  Την οργάνωση-επιμέλεια ανέλαβε η Γιώτα Κουφαλίδου.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Αγλαντζιάς Κώστα Κόρτα και τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στη Στέγη Ηλικιωμένων Αγλαντζιάς και στο Κοινοτικό Νηπιαγωγείο Αγλαντζιάς.  Την τελευταία πενταετία το Συμβούλιο Γυναικών του Δήμου Αγλαντζιάς προσέφερε το ποσό των 14 χιλιάδων ευρώ σε Ιδρύματα της Αγλαντζιάς.

Το Συμβούλιο Γυναικών είναι ένα εθελοντικό σώμα, που αριθμεί στα 90 μέλη, με κύρια αποστολή την ενίσχυση του κοινωνικού έργου του Δήμου.  Του Συμβουλίου προεδρεύει η Αντιδήμαρχος με την ενεργό εμπλοκή των τριών γυναικών, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το Συμβούλιο δραστηριοποιείται σε θέματα που αφορούν τη γυναίκα, το παιδί και την οικογένεια.  Η εμπλοκή του στα κοινωνικά-πολιτιστικά δρώμενα, μέσω πολιτιστικών και φιλανθρωπικών εκδηλώσεων, είναι αξιοσημείωτη.

 

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016 / 4 μ.μ.

Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία

Εισιτήρια προπωλούνται στο Δήμο Αγλαντζιάς